Tuesday, August 25, 2009

The Anime World

Acuma in lumea asta plina de lucruri nesemnificative multi uita de importanata dea fi tanar si copil.Cat suntem copii trebuie sa ne bucuram de fericirea copilariei si bucuriile pe care ne da ea.Sigur va amintiti cum va jucati afara cu prieteni fotbal, sau imbracati papusele barbie sau va uitati la desene animate.
Una dintre bucuriile vietii mele era sa descopar lumea desenelor animate japoneze pe nume Anime.Sunt sigura ca ati auzit de legendarele desene pe care le priveati in tinerete, Pokemon, DragonBall sau SailorMoon.Aceste desene nu erau recunoscute drept fiind create in Japonia, dar acum multa lume a invatat de ezistenta lor si cat de fascinante pot fi ele.
In zilele noastre cele mai cunoscute animeurile sunt desigur nelipsitul Naruto, Bleach si OnePiece.
Acestea fiind cele mai populare animeuri care au existat ajungand la un numar de aproape 500 de episode ca fiind OnePiece, sau 300 ca fiind Bleach sau Naruto ajungand la 220 de episoade in serialul normal.
Acum desigur ca ele inca coontinua cu episoadele si inca multe alte animeuri care apar in fiecare zi , una cate un, un episod dupa altul.Desigur ca la baza animeurilor sta benzile de desene numite manga.La creerea multor animeuri faimoase a stat la baza manga care l-ea ajutat sa continue povestea lor.
Putina lume intelege acesta lume, putina lume vrea sa inteleaga aceste animeuri,multa lume considera ca fiind toate acestea o prostie si psecifica ca fiind lasata deoparte, dar sunt acei oameni care cred in animeuri, sunt acei oameni care le face placere sa se uite la animeuri, sunt acei oameni care au ajuns sa fie recunoscuti si apreciati datorita animeurilor si sunt acei oamani care cred si vor sa continue aceasta lume a animeurilor, asa ca, crede in cea ce zic si alaturate celor care cred ca pot face ceva in lumea asta, NU doar sa lucreze in locuri nepotrivite, sa se oboseasca cu ingrijirea casei sau a copiilor.
Chiar daca ai fi un adult in toata firea sau un copil neastamparat sau chiar un adolescent razvratit, bucurativa de fiecare moment cum se poate mai bine si fiti din nou un Copil!

No comments:

Post a Comment